Livet i Lerdala

Vaknar på morgonen och funderar lite över dagen. Det är onsdag vilket betyder att det är MudValleyDesign-dag! Underbart! Hur ska jag lägga upp dagen idag? Behöver lägga ner lite tid och kärlek på denna sida förstås och eftersom jag var och hämtade min nya dator och skrivare igår så känns det som en betydligt lättare uppgift än innan. Idag kommer också stenar till min plantering i däck på baksidan. Hade från början tänkt mig krossat taktegel runt däcken men eftersom min rygg protesterade mot detta har jag fått ge upp dessa tankar och det blir sten istället. Ser fram emot att få se resultatet.
Har en massagetid att passa också idag  så en del av dagens arbete kommer att ske på bussen. Att sitta och virka på olika produker när jag åker buss känns skönt. Jag tar vara på tiden och skapar samtidigt som jag kan koppla av och njuta av den vackra omgivningen. Just nu blommar ju körsbärsträden för fullt! Ska nog börja på ytterliggare en tvättduk. Har fått dille på tvättdukar. De är ju så sköna att använda och skrubba sig med i duchen! Sen sägs det ju att det ska vara bra mot celluliter att skrubba. Hur sant detta är det vet jag ju inte men jag hoppas och skrubbar på.