Mellan hägg och syren

Nu grönskar det runt omkring oss och fåglarna kvittrar som tokiga i alla buskar och träd. Grannens bin jobbar för fullt med att samla honung från körsbärsblom och forsythia Och jag jobbar på både med MudValleyDesign Craftroom och skolan. Jag kan inte riktigt fatta att det faktiskt snart är slut på terminen och att jag då mer helhjärtat kan ägna mig åt min lilla butik/craftroom! Jag kände att jag stack ut hakan lite grann idag när jag la upp ett evenemang för wwkip 2021. Vart vi kommer att vara beror på väder och hur många som är intresserade. Hoppas på att flera kan vara vaccinerade alternativt att vi kan sitta med avstånd ute ( om vädrets makter så medger).
20210516_135316jpg
Som sagt har det hänt mycket i naturen men det har ju faktiskt hänt en massa i butiken/ateljen också! Jag har nu en fullt fungerande lokal att arbeta och vara i. Symaskin, overlock och coverlock, tillklippningsbord och strykbord, soffa och en hel del varor att handla från har flyttat in. Idag fick jag även garner från Novita. Fina sockgarner och bomullsgarner (tyvärr var några av bomullsgarnerna restnoterade). Det är fortfarande långt ifrån alla garner som jag vill ha men en bra början!
20210428_153536jpg

Hej hopp!