Är det maj eller april?

Då var det MudValleyDesign-onsdag igen!
Idag har jag jobbat på en sjal som ska matcha den rosa tröjan som nyss kom upp i shoppen. Stickar den i minialpaka från sandnes som är underbart mjukt och skönt. Började dock med att repa upp ett antal varv eftersom jag inte blev nöjd med ett hålmönster som jag gjort. Kommer nog att använda hålmönstret i något annat sammanhang men just på den här sjalen passade det inte. Det är en konstig känsla det där när man repar upp något. Skönt att få bort det jag inte blev nöjd med men samtidigt lite sorgligt och irriterande att förlora det jag gjort och lagt tid och möda på. I slutändan känns det alltid bra ändå. Är man inte nöjd med något så ska man inte heller ha det kvar! Gör om och gör rätt så att det känns bra. Detta kan ju appliceras på många situationer i livet. Känns det inte bra så gör något som förändrar situationen och som gör att det känns bättre.


Ute är det soligt men ganska kallt så jag väntar nog med att sticka ut näsan ett tag men njuter ändå av att se grönskan och solskenet genom fönstret. Igår snöade och haglade det. Känns faktiskt mer som att det är april än maj. Det blir arbete framför skärmen som gäller. Eftersom jag är nybörjare på det här med hemsidor går det långsamt för mig att uppdatera shoppen och att få sidorna att funka som de ska. förhoppningsvis kommer jag att bli snabbare och snabbare ju mer jag övar och försöker. Just nu får jag ta det i korta sessioner för att orka. Har inte riktigt tålamodet än när det inte blir som jag vill och när jag fastnar på något.

Nej nu får jag ta och sätta igång med att arbeta med mina kurskompendium för nybörjar stickning och virkning samt stickning med inspiration från naturen.